Kickboksen, Boxing Bootcamp, Personal Training, Krachttraining, Muay Thai in Maastricht? BBM Gym in Maastricht

Wil jij persoonlijke begeleiding bij kracht- en/of conditietraining?

Play Video

Bereik jouw doel met een personal trainer van BBM gym

Fysiek en mentaal fitter worden?

de voordelen

 • Gratis proefles
 • Op maat gemaakte trainingen
 • Deskundige begeleiding
 • Snellere resultaten
 • Flexibele planning
 • Veilige en effectieve oefeningen
 • Persoonlijke aandacht

vul nu onderstaand contactformulier in voor een

gratis proefles!

PERSONAL TRAINING
prijzen

Bij BBM GYM draait alles om JOUW doelen! Of je nu wilt afvallen, wilt leren kickboksen of gewoon gezonder wilt leven, wij zijn er voor je. Laten we samen aan de slag gaan!
Zet nu de eerste stap naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles te bespreken en jouw intake te plannen! Eerst even de prijzen checken? Kijk hiernaast voor onze prijzen.
 • Senior trainer | €62,50

  Omvat één uur per week met onze senior trainer. Inclusief voedingsbegeleiding en regelmatige voortgangsmetingen indien nodig.

 • Junior trainer | €50,00

  Omvat één uur per week met een van onze junior trainers. Inclusief voedingsbegeleiding en regelmatige voortgangsmetingen indien nodig.

 • Losse PT sessie

  Flexibiliteit zonder abonnement. De prijs met een junior trainer bedraagt €57,50, de prijs voor de senior trainer is €70,00. Dit is voor een sessie van 60 minuten.

Google reviews

romy ubaghs
romy ubaghs
7 maanden geleden
Read More
Inmiddels doe ik al meer dan tiental jaren aan vechtsport en heb ik in verschillende vechtsport scholen getraind. BBM is met zekerheid de sportschool die er voor mij met kop en schouders bovenuit steekt. De instapdrempel is laag. Alle niveaus zijn er welkom en voor iedereen is er de gepaste aandacht. De lessen zijn veelzijdig en sinds kort ook uitgebreid met fantastische sportfaciliteiten. Voor mij is het all-in concept alles wat ik zoek in een sportschool. Ik maak gebruik van het lessen aanbod, de personal training en doe individueel aan krachttraining. Elke keer word ik met een warm welkom ontvangen en is er ruimte voor een praatje. BBM Gym is voor mij een tweede thuis!
Bo Bastiaens
Bo Bastiaens
7 maanden geleden
Read More
Ik train bij BBM al 2 jaar iedere week met heel veel plezier! Iedere les is zeer afwisselend en er wordt goed rekening gehouden met je niveau door de trainers! Sinds een jaar volg ik ook PT bij Thierry, hierdoor ben ik nog sneller vooruit gegaan. Kortom een top sport/boks school, waar een goede sfeer en plezier voorop staan!
Michelle Bartelet
Michelle Bartelet
6 maanden geleden
Read More
Een woord: AANRADER! Ondertussen train ik al 2 jaar wekelijks bij BBM gym, zowel (kick)boksen als PT. Door de verschillende groepslessen en juiste afwisseling blijven de trainingen uitdagend. Daarnaast heeft iedere trainer passie voor het vak, waardoor je iedere training ook echt tot het uiterste gepusht wordt. Je gaat fitter naar huis dan dat je aankomt 😉
rebecca van burink
rebecca van burink
7 maanden geleden
Read More
Een fijne gym waar je jezelf mag zijn. Alles wordt goed aangeleerd. Mijn zelfvertrouwen is behoorlijk gestegen. Verschillende groepslessen waar je aan kan mee doen. Ik had lichamelijke klachten, die zijn flink afgenomen. Ik heb persoonlijke begeleiding in meer spierkracht te krijgen in combinatie met voeding. In 3 maanden tijd had ik mijn doel bereikt. 👍 TOP GYM BEDANKT THIERRY, NICKY EN ROSS.
Sabine Bisscheroux
Sabine Bisscheroux
5 maanden geleden
Read More
Best gym in town!

Fijne mix tussen boksen, krachttraining en kickboksen. De groepslessen zijn intensief maar ook gezellig. Daarnaast heb ik ook personal training waarbij ik samen met Thierry (haalbare) doelen heb afgesproken.
Mirthe Vrijhoeven
Mirthe Vrijhoeven
5 maanden geleden
Read More
Al jaren mijn lievelings gym! Persoonlijke aandacht, gezelligheid en humor wat het sporten nog leuker maakt!
Previous
Next