Kickboksen, Boxing Bootcamp, Personal Training, Krachttraining, Muay Thai in Maastricht? BBM Gym in Maastricht

JOUW BESTE

VERSIE

Kickboksen, Boxing Bootcamp, Personal Training, Krachttraining, Muay Thai in Maastricht? BBM Gym in Maastricht

PERSONAL TRAINING bij bbm gym

Bij BBM GYM draait alles om JOUW doelen! Of je nu wilt afvallen, wilt leren kickboksen of gewoon gezonder wilt leven, wij zijn er voor je. Laten we samen aan de slag gaan!
Zet nu de eerste stap naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles te bespreken en jouw intake te plannen! Eerst even de prijzen checken? scroll nog iets verder voor onze prijzen.

contactformulier

PERSONAL TRAINING PRIJZEN

Bij onze gym in Maastricht bieden wij persoonlijke begeleidingstrajecten aan via onze senior trainer Thierry en junior trainers Ross en Nicky. Thierry is onze meest ervaren trainer in het vakgebied en heeft met succes verschillende mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling en het behalen van hun doelen. Vanwege zijn expertise en ervaring hanteren wij een ander tarief voor zijn diensten.

Onze junior trainers zijn zeer gemotiveerd om zichzelf verder te ontwikkelen in het vakgebied. Ze bieden hun diensten aan tegen een lager tarief, maar leveren dezelfde kwaliteit van advies en begeleiding. Wanneer nodig biedt Thierry hen advies en ondersteuning, zodat zij hun werkzaamheden met dezelfde hoge kwaliteit kunnen uitvoeren als hij. Zo kunnen we onze klanten de garantie bieden dat ze bij elke trainer die ze krijgen een hoogwaardige dienstverlening kunnen verwachten.

  • Senior trainer | €62,50

    Onze uurprijs voor personal training met onze hoofdtrainer Thierry omvat een minimum van één uur per week. Buiten deze training bieden we voedingsbegeleiding en regelmatige voortgangsmetingen indien nodig. Samen bereiken we jouw doelen!

  • Junior trainer | €50,00

    Onze uurprijs voor personal training met onze trainers Ross of Nicky omvat een minimum van één uur per week. Buiten deze training bieden we voedingsbegeleiding en regelmatige voortgangsmeting met onze hoofdtrainer indien nodig.

  • Losse PT sessie

    Onze losse Personal Training sessies bieden flexibiliteit zonder abonnement. De prijs met een junior trainer bedraagt €57,50, de prijs voor de senior trainer is €72,00. Dit is voor een sessie van 60 minuten. Ook binnen meerdere losse sessies blijven we je voortgang monitoren en werken we samen aan het bereiken van jouw specifieke doelen.

Google reviews

romy ubaghs
romy ubaghs
een maand geleden
Read More
Inmiddels doe ik al meer dan tiental jaren aan vechtsport en heb ik in verschillende vechtsport scholen getraind. BBM is met zekerheid de sportschool die er voor mij met kop en schouders bovenuit steekt. De instapdrempel is laag. Alle niveaus zijn er welkom en voor iedereen is er de gepaste aandacht. De lessen zijn veelzijdig en sinds kort ook uitgebreid met fantastische sportfaciliteiten. Voor mij is het all-in concept alles wat ik zoek in een sportschool. Ik maak gebruik van het lessen aanbod, de personal training en doe individueel aan krachttraining. Elke keer word ik met een warm welkom ontvangen en is er ruimte voor een praatje. BBM Gym is voor mij een tweede thuis!
Bo Bastiaens
Bo Bastiaens
een maand geleden
Read More
Ik train bij BBM al 2 jaar iedere week met heel veel plezier! Iedere les is zeer afwisselend en er wordt goed rekening gehouden met je niveau door de trainers! Sinds een jaar volg ik ook PT bij Thierry, hierdoor ben ik nog sneller vooruit gegaan. Kortom een top sport/boks school, waar een goede sfeer en plezier voorop staan!
Michelle Bartelet
Michelle Bartelet
een maand geleden
Read More
Een woord: AANRADER! Ondertussen train ik al 2 jaar wekelijks bij BBM gym, zowel (kick)boksen als PT. Door de verschillende groepslessen en juiste afwisseling blijven de trainingen uitdagend. Daarnaast heeft iedere trainer passie voor het vak, waardoor je iedere training ook echt tot het uiterste gepusht wordt. Je gaat fitter naar huis dan dat je aankomt 😉
rebecca van burink
rebecca van burink
een maand geleden
Read More
Een fijne gym waar je jezelf mag zijn. Alles wordt goed aangeleerd. Mijn zelfvertrouwen is behoorlijk gestegen. Verschillende groepslessen waar je aan kan mee doen. Ik had lichamelijke klachten, die zijn flink afgenomen. Ik heb persoonlijke begeleiding in meer spierkracht te krijgen in combinatie met voeding. In 3 maanden tijd had ik mijn doel bereikt. 👍 TOP GYM BEDANKT THIERRY, NICKY EN ROSS.
Duc Huynh
Duc Huynh
een maand geleden
Read More
Deze gym is echt uit de grond van mijn hart een aanrader, trainers zijn gepassioneerd en hebben oog voor detail Trainers die het vak uitvoeren met veel liefde en passie. Train hier nu al 2 jaar en het voelt echt als een tweede huis BBM Gym Woopwoop! Oja! De privelessen en het sport/krachthoek gedeelte is ook echt een aanrader.
Previous
Next