BBM Gym mma lessen

MMA in Maastricht bij BBM Gym
MMA in Maastricht bij BBM Gym
Bij BBM Gym in Maastricht zijn we verheugd om een spannende toevoeging aan ons trainingsaanbod aan te kondigen: MMA lessen!

MMA is een veelzijdige en complexe vechtsport die niet alleen helpt bij het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, maar ook zelfverdediging en discipline bevordert. In deze blog laten we je kennismaken met de wereld van MMA, bespreken we hoe onze MMA-lessen zijn gestructureerd en stellen we je voor aan onze trainer, MMA fighter Ross Weyzen.

MMA Maastricht: Ontzettend veelzijdig

Mixed Martial Arts, beter bekend als MMA, is een vechtsport die de nadruk legt op het combineren van verschillende vechtstijlen. In MMA worden technieken uit disciplines zoals worstelen, Braziliaans jiu-jitsu, boksen en kickboksen gecombineerd. Dit maakt MMA tot een zeer veelzijdige sport waarbij je gebruik maakt van verschillende aspecten van vechtkunst. Het is een uitstekende vorm van een fysiek zware training.

MMA-vechters worden vaak bewonderd vanwege hun discipline, doorzettingsvermogen en sportieve intelligentie. Deze sport vereist niet alleen fysieke kracht, maar ook mentale veerkracht en strategisch denken. Het is een sport die veel voordelen kent waaronder het krijgen van een ijzersterke conditie en zelfvertrouwen.

MMA-lessen bij BBM Gym

Bij BBM Gym begrijpen we dat MMA-lessen een goed doordachte en gestructureerde aanpak vraagt. Niet iedereen heeft (al) ervaring in diverse vechtsporten. Onze MMA lessen in Maastricht zijn ontworpen voor beginnende MMA-vechters. We beginnen met basistechnieken in worstelen en Braziliaans jiu-jitsu en combineren dit langzaam met onze kickbokslessen. 

Onze lessen zijn dynamisch opgebouwd. Zo wordt iedere les ingedeeld aan de hand van het niveau van de aanwezigen tijdens de training. Naarmate onze leden hun vaardigheden verbeteren, worden de trainingen intensiever en complexer. Mocht je dus al wat meer ervaren zijn in MMA of andere vechtsporten, is onze MMA-les ook voor jou geschikt!

MMA Trainer: Ross Weyzen

Bij BBM Gym in Maastricht hebben we het geluk om Ross Weyzen te hebben als onze MMA-trainer. Ross heeft ervaring in de wereld van MMA en traint al enige tijd met enkele leden tijdens Personal Training. Met zijn diepgaande vecht intelligentie en enthousiasme voor de sport, is Ross de ideale trainer voor iedereen die met MMA wil beginnen.

Wat onze trainer extra bijzonder maakt, is dat hij niet alleen onze trainer is, maar ook actief is in de wereld van MMA. Ross is vastberaden om zijn eigen carrière als vechter op te bouwen en heeft al indrukwekkende prestaties op zijn naam staan. Als je meer wilt zien van zijn toewijding en opwinding voor MMA, bekijk dan hier zijn laatste vlog. Wees gewaarschuwd: na het zien van zijn passie en vastberadenheid, zul je ongetwijfeld  enthousiast zijn om deel te nemen aan de MMA Maastricht lessen bij BBM Gym.

doe mee met onze mma lessen

Bij BBM Gym in Maastricht zijn we enthousiast om MMA-lessen toe te voegen aan ons aanbod.  Onze MMA-lessen zijn het beste te volgen als je al enige (kick)boks ervaring hebt. Mocht je interesse hebben in deze lessen, overleg dan eerst even met één van onze trainers. Wij denken graag met je mee. Wellicht is bijvoorbeeld een paar lessen Boxing Bootcamp, Muay Thai of Kickboksen nodig, voordat je mee gaat doen met onze MMA-les.

Bij BBM Gym  bieden we niet alleen groepslessen aan, maar ook de mogelijkheid van Personal Training MMA met onze trainer, Ross. Met deze persoonlijke begeleiding kun je het meeste halen uit je trainingssessies en sneller vooruitgang boeken. Wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn en meer te weten komen over prijzen, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen! 

MMA lestijden

dinsdag

20:15 - 21:15

vrijdag

18:00 - 19:00