Kickboksen, Boxing Bootcamp, Personal Training, Krachttraining, Muay Thai in Maastricht? BBM Gym in Maastricht

fysio

maastricht

Jeff Claassen, fysiotherapeut bij FysioPerformance+ en BBM Gym

Fysioperformance+ x bbm gym

In goede handen bij Fysioperformance+ 

Ben je op zoek naar hoogwaardige fysiotherapie in Maastricht? Ontdek dan onze samenwerkingspartner Fysioperformance+, gevestigd binnen onze gym. Bij Fysioperformance+ staan ze klaar om je te ondersteunen bij pijntjes, blessures, sportmassages, of zelfs gewoon voor een uitgebreide fysieke check.

Waarom kiezen voor Fysioperformance+ bij BBM Gym?

Bij Fysio Performance+ helpen wij jou om van je fysieke klachten af te komen en jouw lichaam maximaal te laten presteren. Door de combinatie van manuele handelingen en uitgebreide oefentherapie wordt een persoonlijk traject ontworpen die voor langdurig resultaat zorgt. 

Bij Fysio Performance+ sta jij centraal. We geloven in een actieve aanpak van behandelingen, alleen zo kunnen we een langdurig resultaat behalen. We doen het samen. Een gedeelte van de behandeling gebeurt op de behandelbank, en een gedeelte gebeurt in de oefenzaal. Waarbij we samen aan de slag gaan om jouw prestaties duurzaam te verbeteren. 

Onze Gezamenlijke Missie

Bij BBM Gym en Fysioperformance+ geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl door middel van beweging, ondersteuning en zorg op maat. Ontdek hoe je, met onze gezamenlijke inspanningen, jouw fitnessdoelen kunt bereiken zonder concessies te doen aan gezondheid en welzijn.

Vertrouw op Fysioperformance+ voor deskundige fysiotherapie in Maastricht en zet de eerste stap naar een pijnvrij, actief leven. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een consult!