Kickboksen, Boxing Bootcamp, Personal Training, Krachttraining, Muay Thai in Maastricht? BBM Gym in Maastricht

personal training

maastricht

Trainer Thierry van BBM GYM aan het trainen tijdens de muay thai of kickbokstraining met pads

Personal Training in Maastricht - Jouw Pad naar Succes

Bij BBM Gym begrijpen we dat het behalen van je doelen een aanpak op maat vereist. Of je nu persoonlijke begeleiding wil met het bereiken van een gewenst gewicht, je meer spiergroei wil opbouwen of je (kick)boks skills naar een hoger niveau wil tillen, alles is mogelijk! Onze benadering is altijd persoonlijk en resultaatgericht.

Een persoonlijke aanpak

Onze reis begint altijd met jou. Voordat we ook maar een dumbbell optillen of bokshandschoen aantrekken, nemen we de tijd om jou te leren kennen. Onze uitgebreide gratis intake met een van onze trainers is de hoeksteen van onze aanpak. We willen alles weten over jouw levensstijl, werk, hobby’s, eetgewoontes, bewegingspatronen en slaapgewoontes. Waarom? Omdat we geloven dat succes begint met begrip. 

Het Perfecte Plan

Ons team van deskundige personal trainers in Maastricht staat voor je klaar om een gepersonaliseerd plan te ontwikkelen dat niet alleen buitengewoon effectief is, maar ook naadloos in jouw dagelijkse leven past. Bij ons draait alles om personal training in Maastricht die voldoet aan jouw unieke behoeften en doelen.We begrijpen dat een gezonde levensstijl geen one-size-fits-all benadering is. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreide intake.

Ondersteuning op Maat

Bij ons Personal Training aanbod in Maastricht geloven we in voortdurende ondersteuning. Naast de trainingssessies blijven we regelmatig in contact om je vorderingen bij te houden en aan te passen waar nodig. Ons doel is om je te motiveren en te inspireren, elke stap van de weg.

Meetbaar Succes

We geloven in meten om te weten, mits jouw doelen hierom vragen. Daarom voeren we na ieder schema van 10 weken een vetmeting uit om je voortgang nauwlettend te volgen. Dit stelt ons in staat om snel aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat je op de juiste koers blijft om je doelen te bereiken.

Ons Personal Training-pakket is het beste pakket tot gegarandeerd jouw doelen te bereiken. Of je personal training in Maastricht zoekt om een kort en krachtig traject te doorlopen of een gezondere levensstijl met meer beweging te creëren, bij BBM GYM krijg je een uniek op maat gemaakt schema dat je helpt jouw doelen te bereiken. Samen zullen we werken aan jouw transformatie, stap voor stap, tot je jouw doelen hebt behaald.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Je bent slechts één stap verwijderd van de beste versie van jezelf!